Välkommen på PASTAKURS i Stockholm

Välkommen på PASTAKURS i Stockholm

Du är välkommen på en pastakurs då du lär dig det genuina sättet att knåda ihop en riktigt bra pastadeg, kavla helt för hand med en italiensk kavel (Mattarello), och sedan göra både fylld och ofylld pasta.

Du kommer att göra Tortelloni, Fagottini, eller Ravioli samt
Tagliatelle, Pappardelle, Farfalle, Sorpressini, Garganelli. De sist nämnda är ”nakna” pastasorter.

Du kommer att se att det både är lätt och svårt, och för att hantera det svåra får du med dig massa tips. Detta tillsammans med övning gör att du kan fortsätta att göra pasta hemma på egen hand. Det är en roligt, och en skön känsla att lära sig att göra pasta för hand!


På denna avancerade pastautbildning som är en halv dag, lär du dig inte bara hantverket, utan också hur du förbereder och förvarar färsk pasta.
Antipasti, kaffe och något mer som håller energin igång kommer att finnas på plats.

Du får med dig all pasta hem (drygt ett kilo) och kan göra en härlig middag direkt på kvällen som räcker till 5-7 personer.

Max antal deltagare: 6 st.

Vi rekommenderar att du bär sköna skor.

Förkläde och hårskydd finns på skolan. Vi ses i Kitchenlabs fina lokaler på Birger Jarlsgatan 106!

HÖSTENS DATUM OCH TIDER 2022:

27 augusti 10.00 – 14.15. – utsålt

10 september 10.00 – 14.15. – utsålt

24 september 10.00 – 14.15. – tre platser kvar

8 oktober 10.00 – 14.15. – utsålt

15 oktober 10.00 – 14.15. – en plats kvar

3 december 10.00 – 14.15. – sex platser kvar

17 december 10.00 – 14.15. – sex platser kvar

VÅRENS DATUM OCH TIDER 2022:

Extrainsatt 21 maj 10.00-14.15 – utsålt

11 juni 10.00-14.15 – utsålt

Anmälan här och och information här – skriv vilket datum du vill anmäla dig ett eller vill ställa dig i kö till.

1500:-/deltagare (Anmälan och information)

Du kan också boka in ett datum vi kommer överens om. Hör av dig här så återkopplar jag inom 1-2 dagar.

2 replies on “Välkommen på PASTAKURS i Stockholm”

Måste gå pastakurs.
Helst pronto!
När kan jag komma? 😁

(Har snabbt scannat hemsidan och gissar att jag – som den slarver jag är – missat info om kursdatum.)

Mvh
Timo

Comments are closed.