Välkommen på PASTAKURS i Stockholm

Välkommen på PASTAKURS i Stockholm

Du är välkommen på en pastakurs då du lär dig det genuina sättet att knåda ihop en riktigt bra pastadeg, kavla helt för hand med en italiensk kavel (Mattarello), och sedan göra både fylld och ofylld pasta.

Du kommer att göra Tortelloni, Fagottini, eller Ravioli samt
Tagliatelle, Pappardelle, Farfalle, Sorpressini, Garganelli. De sist nämnda är ”nakna” pastasorter.

Du kommer att se att det både är lätt och svårt, och för att hantera det svåra får du med dig massa tips. Detta tillsammans med övning gör att du kan fortsätta att göra pasta hemma på egen hand. Det är en roligt, och en skön känsla att lära sig att göra pasta för hand!


På denna avancerade pastautbildning som är en halv dag, lär du dig inte bara hantverket, utan också hur du förbereder och förvarar färsk pasta.
Antipasti, kaffe och något mer som håller energin igång kommer att finnas på plats.

Du får med dig all pasta hem (drygt ett kilo) och kan göra en härlig middag direkt på kvällen som räcker till 5-7 personer.

Max antal deltagare: 6 st.

Vi rekommenderar att du bär sköna skor.

Förkläde och hårskydd finns på skolan. Vi ses i Kitchenlabs fina lokaler på Birger Jarlsgatan 106!

Planerade workshops hösten 2121:

25 september 13-17.30

9 oktober 11.00-15.30 ca

13 november 11.00-15.30 ca – utsålt (du kan ställa dig i kö om det blir något avhopp)

4 december 11.00-15.30 ca – utsålt (du kan ställa dig i kö om det blir något avhopp)

VÅRENS TIDER KOMMER STRAX!

Anmälan och information här – skriv vilket datum du ställer dig i kö till.

1500:-/deltagare (Anmälan och information)

Du kan också boka in ett datum vi kommer överens om. Hör av dig här så återkopplar jag inom 1-2 dagar.

2 replies on “Välkommen på PASTAKURS i Stockholm”

Måste gå pastakurs.
Helst pronto!
När kan jag komma? 😁

(Har snabbt scannat hemsidan och gissar att jag – som den slarver jag är – missat info om kursdatum.)

Mvh
Timo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *