Tvådagars pastakurs

Tvådagars pastakurs

Höstens tider se nedan

Du är välkommen på en tvådagars pastakurs då du lär dig det genuina sättet att knåda ihop en riktigt bra pastadeg, kavla helt för hand med en italiensk kavel (Mattarello), och sedan göra både fylld och ofylld pasta.

Under denna workshop gör att du får möjligheten att både göra och repetera pastamakandet inom en ganska snar tidsram och ”få in det” i händer och ögon. Också få chansen att själv komma ihåg hur du gör degen – självklart under handledning – dag 2.

Degen är grunden för all god pasta.

Du får med dig all pasta hem (drygt ett kilo per dag) och kan göra en härlig middag som räcker till 5-7 personer.

Max antal deltagare: 12 st.

Vi rekommenderar att du bär sköna skor.

Förkläde finns på skolan. Under ht 2025 ses vi på Restaurangakademien i deras fina lokaler på Rökerigatan 4, fem minuters promenad från T-bana Globen.

Dag 1 17.00 – 20.3 0 ca

Du kommer att göra Tortelloni, Fagottini, Farfalle, Sorpressini, Garganelli.

Dag 2 17.00 – 20.30
Tagliatelle, Pappardelle, och Ravioli

HÖSTEN 2025 tvåkvällars workshop, max 12 deltagare

DATUM OCH TIDER 2025 

1 & 2 oktober – båda dagarna 17.00 – ca 20.30 – 10 platser Anmälan här

4 & 5 november – båda dagarna 17.00 – 20.30 ca – 10 platser Anmälan här

För att få information, klicka här – skriv vilket datum du vill anmäla dig till eller vill ställa dig i kö till.

Deltagaravgift tvådagars workshop 2 998:-/deltagare för två kvällar, förfriskning, samt som avslutning den andra dagen, även en pastamåltid med lite vin.

2 replies on “Tvådagars pastakurs”

Comments are closed.