Tvådagars pastakurs

Tvådagars pastakurs

Du är välkommen på en tvådagars pastakurs då du lär dig det genuina sättet att knåda ihop en riktigt bra pastadeg, kavla helt för hand med en italiensk kavel (Mattarello), och sedan göra både fylld och ofylld pasta.

Under denna workshop gör att du får möjligheten att både göra och repetera pastamakandet inom en ganska snar tidsram och ”få in det” i händer och ögon. Också få chansen att själv komma ihåg hur du gör degen – självklart under handledning – dag 2.

Degen är grunden för all god pasta.

Du får med dig all pasta hem (drygt ett kilo) och kan göra en härlig middag som räcker till 5-7 personer.

Max antal deltagare: 12 st.

Vi rekommenderar att du bär sköna skor.

Förkläde och hårskydd finns på skolan. Under vt 2024 ses vi på Restaurangakademien i deras fina lokaler på Rökerigatan 4, fem minuters promenad från T-bana Globen.

Dag 1 17.00 – 20.00

Du kommer att göra Tortelloni, Fagottini, Farfalle, Sorpressini, Garganelli.

Dag 2 17.00 – 20.00
Tagliatelle, Pappardelle, och Ravioli

VÅREN 2024 DATUM OCH TIDER

24 & 25 januari – båda dagarna 17.00 – 20.00

21 & 22 februari – båda dagarna 17.00 – 20.00 GNOCCI

20 & 21 mars – båda dagarna 17.00 – 20.00

Anmälan här och och information här – skriv vilket datum du vill anmäla dig ett eller vill ställa dig i kö till.

Pris 2650:- för två kvällar

HÖSTENS DATUM OCH TIDER 2023:

20 september & 27 september – utsålt

8 & 15 november – utsålt 

29 november & 6 december – utsålt

Vi ses i Kitchenlabs lokaler på Birger Jarlsgatan 106!