Pastaevent företag

Pastaevent företag

Gör pasta tillsammans som ett företagsevent. Ditt företag kan tillsammans testa att göra pasta helt för hand. Dels gör ni något praktiskt och väldigt gott tillsammans som alla kan njuta av, dels kan ni byta roller och visa andra sidor av er själva. Att göra pasta kan vara både härligt och frustrerande, och vi hjälper er genom processerna och ni får lära er tips och trix. Att kunna göra pasta är en konst, och ni kan efter denna pastaworkshop göra pasta själva hemma, eller varför inte göra till en vana att då och då laga mat tillsammans?

Därefter stannar ni kvar, låter oss ta hand om er och ni får en härlig middag tillsammans, då ni helt kan slappna av. Ni kan då få allt från en liten aptitretare, till en pastarätt och sedan dessert – Italienskt tema.

Vad ni väljer utgår från just era behov – middagen kan skräddarsys.

Ni kommer att lära er att göra några olika pastasorter efter önskemål efter överenskommelse med Pastahantverket. Det finns ett tiotal olika pastasorter där ni väljer så många som ni vill och hinner.

Vi rekommenderar att du/ni bär sköna skor

Förkläde och hårskydd finns på plats. Pris beroende på upplägg (Anmälan och information) och platsen är centralt i Stockholm, på Kungsholmen nära T-bana och bussar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *