Matevent företag och privata sällskap

Matevent företag och privata sällskap

Gör lyxig pasta tillsammans som ett företagsevent. Det kan vara en mindre workshop eller att ni gör hela middagen själva. Ni som sällskap kan vara ett kompisgäng, det kan gälla en födelsedag som ska firas, en möhippa, ett släktkalas – eller ett företag som behöver göra något roligt tillsammans.

Dels gör ni något praktiskt och väldigt gott tillsammans som alla kan njuta av, dels kan ni byta roller och visa andra sidor av er själva.

Teamwork

Att göra pasta kan vara både härligt och frustrerande, och vi hjälper er genom processerna och ni får lära er tips och trix. Att kunna göra pasta är en konst, och ni kan efter denna pastaworkshop göra pasta själva hemma, eller varför inte göra till en vana att då och då laga mat tillsammans?

När ni gjort er pasta stannar ni kvar, låter oss ta hand om er och ni får en härlig middag tillsammans, då ni helt kan slappna av. Ni får då allt från en liten aptitretare, till en pastarätt och sedan dessert – Italienskt tema. Självklart kombinerar vi med goda italienska viner.

Vad ni väljer utgår från just era behov – middagen kan skräddarsys.

Ni kommer att lära er att göra några olika pastasorter efter önskemål efter överenskommelse med Pastahantverket. Det finns ett tiotal olika pastasorter där ni väljer så många som ni vill och hinner.

Födelsedagskalas med pastaworkshop

Vi rekommenderar att du/ni bär sköna skor

Förkläde och hårskydd finns på plats. Pris beroende på upplägg. Ring 0709-421400 eller (Anmälan och information) och lokalen är belägen centralt i Stockholm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *